Lancering van jouweindejaarsgeschenk.nl!

Een nieuw jaar, een nieuwe weg en een nieuwe website! Waarom? Om de gevers van eindejaarsgeschenken en kerstpakketten nog beter te kunnen voorzien van onafhankelijke informatie. En deze ‘werkgevers’ op een overzichtelijke manier toegang te geven tot de gespecialiseerde eindejaarsgeschenk- en kerstpakkettenleveranciers. Beide partijen vinden elkaar op dit overzichtelijke platform dat de komende jaren verder uitgebreid en verbeterd zal worden.

Waarom ‘jouw’-eindejaarsgeschenk

Het geven van een eindejaarsgeschenk is iets persoonlijks. Werkgevers willen hun medewerkers gelukkig weer steeds vaker een blijk van waardering geven en dat uit zich in ook persoonlijkere geschenken. Er is daarom gekozen voor ‘jouweindejaarsgeschenk’. Het woord ‘jouw’ is een belangrijke toevoeging, omdat de verschillende doelgroepen zich daardoor meer aangesproken zullen voelen. Het komt toegankelijk over en past meer in de huidige tijdsgeest. We spreken daarmee zowel de (werk-)gever als de ‘ontvanger’ aan.

Overgang van giftsupplier.nl naar jouweindejaarsgeschenk.nl

Voorheen vonden werkgevers op giftsupplier.nl een overzicht van alle leveranciers van eindejaarsgeschenken en kerstpakketten. Deze gegevens vormen tevens de basis voor het overzicht op jouweindejaarsgeschenk.nl. Volgend jaar worden deze contactgegevens verder uitgebreid met relevante bedrijfsinformatie. Iedere leverancier krijgt een aparte pagina met eigen logo, aansprekend beeldmateriaal en een verhaal over het bedrijf en het assortiment. Zo kunnen leveranciers zichzelf nog beter presenteren aan werkgevers. En gevers kunnen nog beter en gemakkelijker een keuze maken.

Inspirerende campagnes

Op dit moment loopt de bekende campagne onder vlag van giftsupplier.nl (ho ho ho, uw pakketten al besteld?). Deze campagne wordt nu online aangevuld met een jouweindejaarsgeschenk.nl campagne die de verschillende doelgroepen specifiek aanspreekt (denk aan de directeur/secretaresse/HR Manager/ feestcommissie). Via Linkedin worden deze doelgroepen met inspirerende blogs boordevol tips benaderd om ze te attenderen op de voordelen. Hiermee activeren we ze om naar jouweindejaarsgeschenk.nl te gaan en via de handige zoekmachine de leveranciers te vinden.

Feedback en suggesties?

We zijn ook erg benieuwd wat jullie als leveranciers van eindejaarsgeschenken van dit nieuwe platform vinden. Feedback, vragen of suggesties zijn altijd welkom! Zo bouwen we samen aan een onafhankelijk platform dat aan alle wensen voldoet.

Wat je geeft krijg je terug

Het kiezen van een passend eindejaarsgeschenk mag niet onderschat worden. Kies je voor een traditioneel kerstpakket, een luxe kerstpakket, organiseer je een kerstmarkt, geef je een keuzekado of toch een cadeaukaart. En regel je het per mail of telefonisch, of stel je liever een kerstpakket samen in een showroom. Wat past binnen je mogelijkheden en wat waarderen jouw collega’s het meest?

De betrouwbare leveranciers op Jouweindejaarsgeschenk.nl zijn aangesloten bij Coöperatieve vereniging WGDP. Zij zijn zich bewust van de waarde van het geven. Ze adviseren je graag op basis van hun jarenlange ervaring. En helpen je bij het maken van de juiste keuze, passend bij de actualiteit en je wensen en eisen. Zodat jouw collega’s zich zullen blijven inzetten voor een werkgever die zijn waardering toont.

Een tevreden werknemer die zich gewaardeerd voelt is net als een tevreden klant, zij gaan voor een langdurige samenwerking. Wat je geeft, krijg je terug!

Selecteer op regio, op kenmerken of zoek op naam.