Lancering van jouweindejaarsgeschenk.nl!

Een nieuw jaar, een nieuwe weg en een nieuwe website! Waarom? Om de gevers van eindejaarsgeschenken en kerstpakketten nog beter te kunnen voorzien van onafhankelijke informatie. En deze ‘werkgevers’ op een overzichtelijke manier toegang te geven tot de gespecialiseerde eindejaarsgeschenk- en kerstpakkettenleveranciers. Beide partijen vinden elkaar op dit overzichtelijke platform dat de komende jaren verder uitgebreid en verbeterd zal worden.

Waarom ‘jouw’-eindejaarsgeschenk

Het geven van een eindejaarsgeschenk is iets persoonlijks. Werkgevers willen hun medewerkers gelukkig weer steeds vaker een blijk van waardering geven en dat uit zich in ook persoonlijkere geschenken. Er is daarom gekozen voor ‘jouweindejaarsgeschenk’. Het woord ‘jouw’ is een belangrijke toevoeging, omdat de verschillende doelgroepen zich daardoor meer aangesproken zullen voelen. Het komt toegankelijk over en past meer in de huidige tijdsgeest. We spreken daarmee zowel de (werk-)gever als de ‘ontvanger’ aan.

Overgang van giftsupplier.nl naar jouweindejaarsgeschenk.nl

Voorheen vonden werkgevers op giftsupplier.nl een overzicht van alle leveranciers van eindejaarsgeschenken en kerstpakketten. Deze gegevens vormen tevens de basis voor het overzicht op jouweindejaarsgeschenk.nl. Volgend jaar worden deze contactgegevens verder uitgebreid met relevante bedrijfsinformatie. Iedere leverancier krijgt een aparte pagina met eigen logo, aansprekend beeldmateriaal en een verhaal over het bedrijf en het assortiment. Zo kunnen leveranciers zichzelf nog beter presenteren aan werkgevers. En gevers kunnen nog beter en gemakkelijker een keuze maken.

Inspirerende campagnes

Op dit moment loopt de bekende campagne onder vlag van giftsupplier.nl (ho ho ho, uw pakketten al besteld?). Deze campagne wordt nu online aangevuld met een jouweindejaarsgeschenk.nl campagne die de verschillende doelgroepen specifiek aanspreekt (denk aan de directeur/secretaresse/HR Manager/ feestcommissie). Via Linkedin worden deze doelgroepen met inspirerende blogs boordevol tips benaderd om ze te attenderen op de voordelen. Hiermee activeren we ze om naar jouweindejaarsgeschenk.nl te gaan en via de handige zoekmachine de leveranciers te vinden.

Feedback en suggesties?

We zijn ook erg benieuwd wat jullie als leveranciers van eindejaarsgeschenken van dit nieuwe platform vinden. Feedback, vragen of suggesties zijn altijd welkom! Zo bouwen we samen aan een onafhankelijk platform dat aan alle wensen voldoet.