Maatschappelijk verantwoord kerstpakket (MVO)

Selecteer gemakkelijk een Maatschappelijk verantwoord kerstpakket

Hieronder vind je een overzicht van betrouwbare eindejaarsgeschenk leveranciers. Ze adviseren je graag op basis van hun jarenlange ervaring bij het maken van de juiste keuze.
Verras en waardeer zo jouw collega’s ieder jaar weer!

Zoek gemakkelijk op naam, kenmerk of regio.

Maatschappelijk verantwoord kerstpakket (MVO)

Steeds meer bedrijven kiezen voor een maatschappelijk verantwoord kerstpakket. En niet zonder reden, want met een MVO kerstpakket heb je invloed op zowel people, planet als profit. Deze kerstgeschenken steunen de mensen die het hard nodig hebben, worden duurzaam en ecologisch geproduceerd en zorgen voor collega’s die zich gewaardeerd voelen en met meer betrokkenheid weer aan de slag gaan. Bekijk dus snel onze leveranciers en laat je inspireren!

Soorten en maten

Met een maatschappelijk verantwoord kerstpakket kun je alle kanten uit. Ga bijvoorbeeld voor een cadeaumand vol biologische (streek)producten, kies een geschenk dat duurzaam wordt gemaakt of geef dit jaar een kerstpakket met producten waar een goed doel aan gekoppeld is. Met een MVO kerstpakket zit je altijd goed. Modern, origineel en met een mooie boodschap voor tijdens de feestdagen!

Pakket zelf kiezen

Met de grootste zorg en aandacht hebben veel leveranciers al een mooi maatschappelijk verantwoord kerstpakket voor je samengesteld. Maar soms is het simpelweg net niet wat je zoekt. Soms wil je net even iets anders. Of je hebt zelf een geweldig goed idee voor iets dat perfect past bij je bedrijf. Kan ook. Daarom kun je bij een aantal aanbieders ook gebruik maken van een keuze concept: kun je zelf je kerstpakket kiezen!

Maak het passend

Een passend kerstgeschenk versterkt jouw imago, bij zowel relaties als collega’s. Kortom, je profiteert van een stukje marketing en employee branding in één. Kies dus een cadeau dat bij je past. Bijvoorbeeld een:

Maatschappelijk verantwoord kerstpakket dichtbij

Hoe lekker zou het zijn als de leverancier van een mooi maatschappelijk verantwoord kerstpakket gewoon om de hoek zit? Dat zou je een hoop tijd schelen. Daarom selecteer je op Jouweindejaarsgeschenk.nl eenvoudig jouw locatie en ontdek je in een handomdraai alle aanbieders van MVO kerstpakketten in je eigen regio. Dat maakt de zoektocht naar het ultieme eindejaarsgeschenk een stuk efficiënter!