Zelf kerstpakket kiezen

Selecteer gemakkelijk zelf een kerstpakket kiezen

Hieronder vind je een overzicht van betrouwbare eindejaarsgeschenk leveranciers. Ze adviseren je graag op basis van hun jarenlange ervaring bij het maken van de juiste keuze.
Verras en waardeer zo jouw collega’s ieder jaar weer!

Zoek gemakkelijk op naam, kenmerk of regio.

Zelf kerstpakket kiezen

Met een eindejaarsgeschenk op maat kun je de inhoud afstemmen op de wensen van je collega’s. Succes gegarandeerd. Maar niet iedereen wil hetzelfde. De één wordt blij van een lekker flesje wijn en een ander is gek van geinige gadgets. Daarom vind je op Jouweindejaarsgeschenk.nl ook een heleboek betrouwbare leveranciers met keuzeconcepten. Daarmee kunnen collega’s of zakenrelaties zelf een kerstpakket kiezen!

Keuzeconcepten

Met een keuzeconcept geef je jouw collega’s een soort voucher of giftcard. Hiermee kunnen ze zelf een kerstpakket kiezen dat bij ze past. Met de producten die ze hard nodig hebben of die ze gewoon leuk of lekker vinden. Zo kun je al je medewerkers op hun wenken bedienen. Iedereen blij met een kerstgeschenk waar ze écht wat aan hebben. Een eerlijk is eerlijk: zo’n gepersonaliseerde giftbox neemt je ook een hoop gedoe uit handen. In veel gevallen wordt het pakket namelijk gewoon online besteld en thuis afgeleverd!

Soorten cadeaus

Collega’s kunnen zelf een kerstpakket kiezen met een heleboel verschillende cadeaus. Van beauty- en verzorgingsproducten tot aan lekkernijen voor tijdens de feestdagen en nuttige hebbedingetjes tot aan tijdschriften en boeken om de kerstvakantie mee door te komen. Er is dus echt voor ieder wat wils. En anders kun je altijd nog zelf een kerstpakket samenstellen of kiezen voor thema’s als:

Zelf een kerstpakket kiezen bij lokale leveranciers

Op Jouweindejaarsgeschenk.nl vind je een uitgebreide lijst met leveranciers van kerstpakketten met een keuzeconcept. Stuk voor stuk betrouwbaar, vakkundig en ervaren in de kunst van het geven. Je vindt ze door heel Nederland, dus er zit er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Zo kun je gewoon even snel langswippen om bijvoorbeeld een showroom te bekijken of je kerstpakketten af te halen. Wel zo handig. Voer dus snel je locatie in en maak kennis met de aanbieders in jouw eigen omgeving en laat collega’s zelf hun kerstpakket kiezen!