Het ideale kerstpakket: 4 tips om de juiste leverancier te vinden

jouweindejaarsgeschenk-4-onmisbare-tips

Als je op ‘kerstpakket’ of ‘eindejaarsgeschenk’ in Google zoekt, krijg je een hele waslijst aan leveranciers. Hoe maak je nu de juiste keuze voor een leverancier? In deze blog geven we 4 onmisbare tips. Met de beste leverancier vind je immers ook het meest ideale kerstpakket voor jouw medewerkers!

1. Kies een leverancier bij jou in de buurt

Er is volop keuze aan leveranciers als het op kerstpakketten kiezen aankomt. Het handigste is natuurlijk om je zoektocht te verkleinen door een selectie te maken op leveranciers bij jou in de buurt. Ga langs bij een showroom bij jou in de buurt en bekijk op je gemak de mogelijkheden van allerlei soorten kerstpakketten. Vergeet ook zeker niet om advies te vragen! Daarvoor zijn leveranciers.

2. Informeer naar klantenservice, garantie en voorwaarden

De klantenservice van een leverancier is een belangrijke service die goed aanwezig moet zijn en moet voldoen aan jouw wensen. Je wilt niet dat jouw medewerkers een negatieve ervaring hebben door het ontvangen kerstpakket. Een goede klantenservice behandelt de vragen en geeft jouw medewerker een nog beter gevoel over het gekregen geschenk.

Een wat duurder non-food item of elektronica is een ideaal eindejaarsgeschenk. Wel is het dan verstandig om te vragen naar de voorwaarden voor omruilen en reparatie. Een leverancier wisselt minder makkelijk een product in als hij maar een beperkte voorraad heeft. Vraag dus van tevoren aan de leverancier hoe dit precies zit. Zo weet je waar je aan toe bent en voorkom je teleurstelling achteraf!

Informeer daarnaast ook goed naar de verkoopvoorwaarden als je je medewerkers via een webshop zelf een cadeau laat uitkiezen. Vraag in dit geval ook hoe de leverancier omgaat met privacy en hoe veilig de website is.

3. Ga proeven of vraag een proefkerstpakket aan

Wil jij je medewerkers blij maken met een samengesteld kerstpakket? Maak een afspraak met een leverancier bij jou in de buurt en ga langs om te kijken en proeven. De leveranciers werken volgens de RIVM richtlijnen en ontvangen je graag om je te adviseren. Of vraag een monsterpakket aan. In dit proefpakket zie je precies wat erin zit en voorkom je wederom teleurstelling achteraf. Producten op een beeldscherm zien is 1 ding, maar je ziet pas echt of het goede kwaliteit is wanneer je het daadwerkelijk in je handen hebt.

4. Check de kwaliteit van producten in het kerstpakket

Check van tevoren of de leverancier werkt met hoogstaande producten. Dat geeft je een beeld van de kwaliteit die de leverancier levert. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van jouw budget. Vaak is het echter beter om te kiezen voor wat minder producten die van betere kwaliteit zijn dan voor veel producten die van mindere kwaliteit zijn. Zo maak je jouw medewerkers veel blijer!

Kies de ideale leverancier voor jouw kerstpakketten

Nu je weet hoe je de juiste leverancier kiest, hebben we nog een tip voor je. Op Jouweindejaarsgeschenk.nl vind je eenvoudig een leverancier bij jou in de buurt. Ze helpen je graag verder.

Wat je geeft krijg je terug

Het kiezen van een passend eindejaarsgeschenk mag niet onderschat worden. Kies je voor een traditioneel kerstpakket, een luxe kerstpakket, organiseer je een kerstmarkt, geef je een keuzekado of toch een cadeaukaart. En regel je het per mail of telefonisch, of stel je liever een kerstpakket samen in een showroom. Wat past binnen je mogelijkheden en wat waarderen jouw collega’s het meest?

De betrouwbare leveranciers op Jouweindejaarsgeschenk.nl zijn aangesloten bij Coöperatieve vereniging WGDP. Zij zijn zich bewust van de waarde van het geven. Ze adviseren je graag op basis van hun jarenlange ervaring. En helpen je bij het maken van de juiste keuze, passend bij de actualiteit en je wensen en eisen. Zodat jouw collega’s zich zullen blijven inzetten voor een werkgever die zijn waardering toont.

Een tevreden werknemer die zich gewaardeerd voelt is net als een tevreden klant, zij gaan voor een langdurige samenwerking. Wat je geeft, krijg je terug!

Selecteer op regio, op kenmerken of zoek op naam.