Een bijzonder kerstpakket samenstellen als waardering van je personeel

Het is een bijzonder jaar geweest, waarin veel gevraagd werd van zowel je medewerkers als jezelf. Corona heeft veel plannen op losse schroeven gezet, maar we hebben ook laten zien hoe veerkrachtig we samen zijn. Genoeg redenen dus voor een extra bijzonder kerstpakket om je personeel blij te maken!

Een kerstpakket samenstellen in tijden van corona

De coronacrisis zorgt niet alleen voor zorgen over de gezondheid, maar ook voor onrust op de werkvloer. Werknemers moeten thuis werken, waar veel flexibiliteit en inzet voor nodig is. Werken aan de keukentafel, afgeleid raken door de kinderen en geconfronteerd worden met een constante nieuwsstroom. Toch hebben je werknemers laten zien dat het mogelijk is en hebben ze het bedrijf draaiende gehouden.

Tijd voor wat extra waardering dus! Gelukkig vindt de Belastingdienst dat ook. Dit jaar heeft de overheid het fiscaal voordeliger dan ooit gemaakt om een eindejaarsgeschenk te regelen. Vanwege de crisis is de werkkostenregeling (WKR) extra versoepeld, zodat jij een nog groter bedrag belastingvrij kunt besteden aan geschenken.

Coronaproof showrooms of regel het vanuit huis

Onze leveranciers houden rekening met de coronamaatregelen van de overheid. Zo werken ze met coronaproof showrooms, waarbij bezoekers voldoende afstand kunnen houden. Maak je selectie op onze handige filterpagina om de beste leverancier voor jou te vinden of vraag ons naar de mogelijkheden.

Een showroom bezoeken is de ideale manier om je kerstpakket samen te stellen, omdat je alle producten kunt bekijken. Maar er zijn ook ruim voldoende mogelijkheden om dit vanuit huis te doen. Leveranciers kunnen bijvoorbeeld een proefpakket opsturen of een moodboard laten zien met de mogelijkheden. Net wat jij het prettigst vindt!

Inspiratie voor bijzondere kerstpakketten

Duidelijk is dat dit bijzondere jaar om een extra bijzonder kerstpakket vraagt. Eerder gaven we al een aantal voorbeelden van geschenken waar jouw werknemers blij van worden. Uit onderzoek blijkt dat werknemers vooral persoonlijke, zelf uit te kiezen geschenken waarderen. Ook houden ze van nuttige cadeaus van goede kwaliteit of die leuk zijn voor het hele gezin.

Wat denk je bijvoorbeeld van een luxe kerstpakket, volledig in thema? Of een cadeaubon of keuzeconcept waardoor je personeel zelf kan kiezen. Onze leveranciers zetten graag hun deskundigheid en enthousiasme in om jou te helpen. Belangrijk is dat jij er goed over nadenkt en het persoonlijk maakt. Zo wordt elk kerstpakket bijzonder!

Wat je geeft krijg je terug

Het kiezen van een passend eindejaarsgeschenk mag niet onderschat worden. Kies je voor een traditioneel kerstpakket, een luxe kerstpakket, organiseer je een kerstmarkt, geef je een keuzekado of toch een cadeaukaart. En regel je het per mail of telefonisch, of stel je liever een kerstpakket samen in een showroom. Wat past binnen je mogelijkheden en wat waarderen jouw collega’s het meest?

De betrouwbare leveranciers op Jouweindejaarsgeschenk.nl zijn aangesloten bij Coöperatieve vereniging WGDP. Zij zijn zich bewust van de waarde van het geven. Ze adviseren je graag op basis van hun jarenlange ervaring. En helpen je bij het maken van de juiste keuze, passend bij de actualiteit en je wensen en eisen. Zodat jouw collega’s zich zullen blijven inzetten voor een werkgever die zijn waardering toont.

Een tevreden werknemer die zich gewaardeerd voelt is net als een tevreden klant, zij gaan voor een langdurige samenwerking. Wat je geeft, krijg je terug!

Selecteer op regio, op kenmerken of zoek op naam.