Hoe haal je meer uit je eindejaarsgeschenk?

Het regelen van het eindejaarsgeschenk is voor de één een groot feest, terwijl het voor de ander voelt als een grote uitdaging. Wil je het meest uit een eindejaarsgeschenk halen, dan is het in beide gevallen verstandig om er op tijd mee te beginnen. Want dat brengt allerlei voordelen met zich mee!

Ruimere keuze

Misschien een open deur, maar je hebt ook echt meer keuze. Als je vroeg begint met je zoektocht naar een eindejaarsgeschenk of kerstpakket kun je er rustiger over nadenken en je hebt meer opties. Augustus is vroeg genoeg, maar sommige bedrijven beginnen er al voor de zomervakantie mee. Dat hangt natuurlijk ook af van hoeveel belang jij of je werkgever er aan hecht om er iets leuks en persoonlijks van te maken.

Begin het volgende jaar op tijd en haal zo nog meer voordeel uit jouw eindejaarsgeschenk!

Lagere kosten

Als je op tijd begint met het inventariseren, hoef je geen laatste momentbeslissingen te maken. Je hebt dan alle tijd om verschillende offertes en mogelijkheden te overwegen. Dan weet je zeker dat je de juiste keuze maakt die past bij jouw budget.

Minder zorgen

Tegen het einde van het jaar voelt iedereen de eindejaar stress, want al je werkzaamheden moeten af voor kerst. Hoe heerlijk is het dan om het eindejaarsgeschenk al helemaal geregeld te hebben? De leverancier weet wat hem te doen staat en heeft alle tijd om je eindejaarsgeschenk of kerstpakket samen te stellen en op tijd op de gewenste locatie af te leveren.

Meer personalisatiemogelijkheden

Hoe eerder je begint, hoe meer mogelijkheden je hebt om het eindejaarsgeschenk te personaliseren. Een geschenk op maat dus waardoor de medewerkers helemaal het gevoel krijgen dat er met veel zorg over nagedacht is. Dat toont een nog grotere blijk van waardering. Dat kan zover gaan van een eindejaarsgeschenk compleet in de huisstijl van je bedrijf tot aan het bedenken van een persoonlijk geschenk per medewerker of per afdeling.

Begin er dus op tijd mee en regel het gewenste eindejaarsgeschenk binnen budget! Zoek je een leverancier bij jou in de buurt? Kijk dan op jouweindejaarsgeschenk.nl, daar vind je alle leveranciers die je graag helpen om een mooi geschenk samen te stellen.

Wat je geeft krijg je terug

Het kiezen van een passend eindejaarsgeschenk mag niet onderschat worden. Kies je voor een traditioneel kerstpakket, een luxe kerstpakket, organiseer je een kerstmarkt, geef je een keuzekado of toch een cadeaukaart. En regel je het per mail of telefonisch, of stel je liever een kerstpakket samen in een showroom. Wat past binnen je mogelijkheden en wat waarderen jouw collega’s het meest?

De betrouwbare leveranciers op Jouweindejaarsgeschenk.nl zijn aangesloten bij Coöperatieve vereniging WGDP. Zij zijn zich bewust van de waarde van het geven. Ze adviseren je graag op basis van hun jarenlange ervaring. En helpen je bij het maken van de juiste keuze, passend bij de actualiteit en je wensen en eisen. Zodat jouw collega’s zich zullen blijven inzetten voor een werkgever die zijn waardering toont.

Een tevreden werknemer die zich gewaardeerd voelt is net als een tevreden klant, zij gaan voor een langdurige samenwerking. Wat je geeft, krijg je terug!

Selecteer op regio, op kenmerken of zoek op naam.