De 3 populairste kerstgifts van 2020

Het jaar 2020 is op zijn zachtst gezegd bijzonder. De coronacrisis, extra maatregelen voor onze volksgezondheid en veel thuiswerken... En hoe kun je dit jaar nou beter afsluiten dan met een fantastische kerstgift waarmee jij jouw werknemers blij maakt? In deze blog zetten we de 3 meest populaire kerstgeschenken op een rijtje om je te laten inspireren.

Eerder maakten we al een stappenplan om jouw eindejaarsgeschenk te regelen en lichtten we toe hoe je een bijzonder kerstpakket samenstelt in deze tijd.

1. Keuzekado

Uit ons gehouden marktonderzoek onder ontvangers van kerstgeschenken blijkt dat werknemers houden van cadeautjes waarbij ze zelf ook nog wat te kiezen hebben. Op deze manier kunnen ze het naar hun eigen smaak aanpassen. Denk bijvoorbeeld aan een uniek keuzeconcept waarbij je werknemers via een online portal hun eigen kerstpakket kunnen samenstellen? Onze enthousiaste leveranciers helpen je graag verder op weg!

Het gebeurt ook dat er gekozen wordt voor het geven van een cadeaubon. Dat lijkt een interessante keuze, maar het is niet altijd even persoonlijk en wat veel werkgevers niet weten is dat de cadeaubon of giftcard fiscaal gezien ook niet altijd even aantrekkelijk is.

2. Kerstpakket

Op de tweede plek staat niet geheel onverwachts het kerstpakket. Je kunt er een unieke en persoonlijke mix van maken door zowel non-food als food artikelen te selecteren. Een voorbeeld is een themapakket, zoals Italiaanse producten (pastaborden, kookboek en luxe wijn), duurzame artikelen of heerlijke luxe wellness-producten. Met behulp van onze brede selectie van betrouwbare en ervaren leveranciers kun je een pakket samenstellen of deze laten samenstellen.

Werknemers waarderen het enorm als ze een pakket krijgen dat met zorg is samengesteld. Ook vinden ze het leuk als ze samen met het hele gezin kunnen genieten van de cadeautjes. Minder belangrijk vinden ze de branding van de werkgever. Probeer er dus minder de stempel van het bedrijf op te drukken, maak bedenk waar jouw werknemers het gelukkigst van worden!

3. Geld

Tot slot staat geld op de derde plek van het verlanglijstje. Werknemers kunnen ermee doen wat ze willen, wat extra vertrouwen en waardering uitspreekt. Hierbij is het wel belangrijk om het persoonlijke aspect niet over te slaan. Doe er bijvoorbeeld een gepersonaliseerd kaartje bij of een persoonlijke noot waarmee je jouw waardering uitspreekt voor de specifieke werknemer. Ook kun je een mix maken van geselecteerde producten met wat extra cash. Op deze manier maak je je personeel extra blij!

Wat je geeft krijg je terug

Het kiezen van een passend eindejaarsgeschenk mag niet onderschat worden. Kies je voor een traditioneel kerstpakket, een luxe kerstpakket, organiseer je een kerstmarkt, geef je een keuzekado of toch een cadeaukaart. En regel je het per mail of telefonisch, of stel je liever een kerstpakket samen in een showroom. Wat past binnen je mogelijkheden en wat waarderen jouw collega’s het meest?

De betrouwbare leveranciers op Jouweindejaarsgeschenk.nl zijn aangesloten bij Coöperatieve vereniging WGDP. Zij zijn zich bewust van de waarde van het geven. Ze adviseren je graag op basis van hun jarenlange ervaring. En helpen je bij het maken van de juiste keuze, passend bij de actualiteit en je wensen en eisen. Zodat jouw collega’s zich zullen blijven inzetten voor een werkgever die zijn waardering toont.

Een tevreden werknemer die zich gewaardeerd voelt is net als een tevreden klant, zij gaan voor een langdurige samenwerking. Wat je geeft, krijg je terug!

Selecteer op regio, op kenmerken of zoek op naam.